Dorien Alberts

Hallo!

Mijn naam is Dorien Alberts en ik ben fotograaf.

Fotografie is mijn passie en hobby. Hier vind ik mijn ontspanning in. Ik doe vooral macro fotografie maar heb ook al verschillende shoots gedaan met modellen, zwangere vrouwen, kinderen en dieren.

Naast verschillende cursussen heb ik een 2 jarige fotografie opleiding gedaan. Echt super tof om echt de diepte in te gaan en te ontdekken wat ik leuk vind om te doen en wat mijn stijl is.

Ik ben super trots op mijn macro foto’s. Iedere keer als ik er naar kijk word ik weer blij. Ik vind het leuk om andere mensen te laten zien wat ik door mijn lens zie. Hoe mooi de kleine dingen in de natuur zijn die je zo tijdens een wandeling in de natuur niet ziet. Van die foto’s maak ik naast afdrukken op een materiaal naar keuze ook ansichtkaarten, sleutelhangers en tassen.

Vorig jaar heb ik voor het eerst op de kunstmarkt in Stadskanaal gestaan. Dat vond ik een super leuke ervaring. Dat was een van de eerste keren dat ik echt naar buiten kwam met mijn foto’s en daarmee een groter publiek, buiten de digitale wereld, bereikte. De reacties die ik daar op mijn foto’s kreeg en de gesprekken die ik heb gehad met geïnteresseerden waren leuk en gaven me weer vol de motivatie om verder te gaan met wat ik doen.

Wil je mijn foto’s bekijken? Zoek mij dan op op facebook.

Dorien Alberts fotografie en tot ziens op de kunstmarkt.